Billie Eilish sem bírta nevetés nélkül az egyik SNL jelenetét

Ő volt a házigazdája és a fellépője is a legutóbbi műsornak.

Nem kis feladatot vett a nyakába Billie Eilish, ugyanis a legutóbbi Saturday Night Live-nak nem csak a fellépője volt ő, hanem a házigazdája is. Egy csomó, szám szerint 8 vicces jelenetében is szerepelt a műsorban, így egy kicsit a színészi tehetségét is megcsillogtatta. Íme az összes jelenet, melyben szerepelt Billie.

Kezdjük a nyitómonológjával, melyben az anyukája is megjelent, és többek között elárulta az IGAZI okot is, amiért régebben kizárólag bő ruhákban jelent meg:

Nem csak a kényelem, és a stílus miatt volt. Nehéz erről beszélnem, de a valódi ok, amiért régebben túlméretezett ruhákban jártam az… hogy két gyerek voltam egymáson, akik egy +16-os filmre próbáltak belógni!

Az énekesnő két saját szerzeményét is előadta: a legújabb klipes dalát, a Male Fantasy-t, és a második korongja címadóját, a Happier Than Ever-t, mellyel szokás szerint felrobbantotta a színpadot.

Egy másik fellépést is villantott, azonban az egy karácsonyi dal paródiája volt, a The Night I Met Santa, melyben arról énekelnek a vokalistáival, hogy milyen fura dolgokat mondtak a Mikulásnak, mikor találkoztak vele.

Emellett egy rakat vicces jelenetben is szerepelt. Az egyikben, a hotel reklámosban pedig már ő sem bírta tovább tartani a fapofát, és ő is elnevette párszor magát – érthető okokból.

Íme az összes, amiben feltűnt Billie: