Chase Stokes: még mi sem tudjuk, hogy lesz-e 3. évada az Outer Banks-nek

A sorozat sztárjai is bizonytalanságban vannak!

Idén július végén érkezett meg az Outer Banks várva várt második évada, ami ugyanakkora sikernek örvendett, mint az első, mi több, a RottenTomatoes oldalon még magasabb értékelést kapott, mint az elődje. Ezért is olyan meglepő, hogy még az évvilágon semmi hír nem érkezett a harmadik évadról: összehasonlításképpen, az első 2020 áprilisában jelent meg, júliusban pedig már tudni lehetett, hogy lesz második. És ha azt gondolnánk, hogy a kedvenc karaktereinket alakító színészek többet tudnak, mint mi, tévedünk.

A John B-t játszó Chase Stokes pár napja, egy jótékonysági gálán vallotta be az Us Weekly-nek, hogy hibába ő az egyik főszereplő, fogalma sincs, mi lesz a sorozat sorsa.

Remélhetőleg a Netflix zöld utat ad az új évadnak, mert jelenleg ilyen köztes állapotban van a dolog. Mi sem tudjuk, hogy lesz-e, mi is csak türelmesen várunk, és találgatunk, hogy mikor történik már valami, mikor csörren meg a telefon… Reménykedünk benne

– nyilatkozta.

A széria második évadát 2020 augusztus éve, és 2021 április eleje között forgatták, ez alatt a 7 hónap alatt pedig csak még jobban összekovácsolódott a csapat, akik egyébként össze is költöztek a munkálatok idejére. Chase elmondása szerint a Kie-t alakító Madison Bailey olyan számára, mintha a testvére lenne, de mindenkivel nagyon szoros a kapcsolata.

A mai napig is minden nap beszélünk egymással, mint csapat. Az Outer Banks, ez a lehetőség, egy váratlan valóra vált álom volt, és a legnagyobb áldás, ami valaha történt velem.

A volt párjáról, Madelyn Cline-ről is ejtett pár szót, akivel egyébként a képernyőn is egy párt alkotnak. Kicsit több, mint egy hónapja robbant a hír, miszerint egy év együttlét után úgy döntöttek, külön folytatják, azonban most hálaadáskor felröppentek a pletykák, hogy ismét összejöttek.

A két színész ugyanis együtt töltötte az ünnepet, majd az estét is egy atlantai klubban, Chase azonban elég szűkszavúan nyilatkozott arról, hányadán is áll most a kapcsolatuk.

Ő az egyik legkedvencebb emberem az egész földkerekségen. Tudod, nagyon király dolog együtt dolgozni egy olyan emberrel, akit ennyire szeretsz, maradjunk ennyiben.

Mindenesetre abból kiindulva, hogy az előző évadot 7 hónapig forgatták, ha lesz is harmadik, az valószínűleg nem fog előbb érkezni 2022 őszénél.