© Dave Meyers

Nagyszabású balladát villantott Ariana Grande és Kid Cudi a Netflix filmjükhez

Íme a Just Look Up!

Megérkezett Ariana Grande és Kid Cudi közreműködése, mely a Netflix közelgő, Ne nézz fel! című filmje betétdalaként szolgál. A nagyszabású ballada a Just Look Up címet kapta, az énekesnő és a rapper mellett pedig a kétszeres Oscar-díjra jelölt Nicholas Britell készítette, és a szintén Oscar-jelölt dalszerző, Taura Stinson írta. Mondhatni, elég jó csapattal sikerült összehozniuk a dalt!

Nem csak a betétdalát jegyzi a páros, de szerepelnek is a filmben, méghozzá a popsztár duót, Riley Bina-t és DJ Chello-t alakítják benne.

A teljes filmzenei album december 10-én érkezik Nicholas Britell gondozásában, aki csupa dicsérő szavakkal illette Arianát és Kid Cudit:

Nagy megtiszteltetés volt Arianával, Kid Cudival, és Taura Stinsonnal dolgozni ezen a szerelmes balladán, ami a végére igazi drámai kiáltássá válik

– nyilatkozta.

A Ne nézz fel! vígjátékban szerepel még többek között Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, vagy éppen Cate Blanchett is, a rendező pedig Adam McKay. A történet két csillagászról szól, akik megpróbálják figyelmeztetni az emberiséget, hogy egy halálos üstökös tart a Föld felé – a probléma csak annyi, hogy ez nem igazán érdekel senkit.

A film december 24-én érkezik a Netflixre.