© Andy DeLuca

2011-be repít vissza minket a 5 Seconds of Summer

Íme a 2011!

Idén ünnepli megalakulásának 10. évfordulóját a 5 Seconds of Summer, ennek örömére pedig egy új dallal örvendeztették meg a rajongókat, ami találó módon a 2011 címet kapta. Amellett, hogy egy jó nagy adag nosztalgiával lett megfűszerezve, és olyan régebbi dalaikra tesznek utalást benne, mint az Old Me, vagy a Wherever You Are, a banda jövőjét is előre vetíti egy kicsit.

A szerzemény különlegessége, hogy Calum és Michael írták közösen, így a nagy részét ők ketten is éneklik, a produceri munkálatokat pedig szintén Michael végezte.

A dallal múlt előtt is tisztelgünk, és egy kis ízelítő is abból, mit tartogat a jövő

– írták közösségi oldalaikon a srácok.

Nem csak egy új dallal kedveskedik a banda a fanoknak a mai nap, hanem egy livestream produkcióval is, melyet a 5 Seconds of Summer Show névre kereszteltek. Itt fog először felcsendülni élőben a 2011, az élő fellépések mellett pedig rövid bemutatók, poénok és sztorizgatás is lesz az est folyamán. Hazai idő szerint este 11-kor kezdődik a show, és YouTube-on lehet majd nézni.

Jövő áprilisban pedig élőben is megnézhetjük a srácok koncertjét, ugyanis 30-án a Budapest Park színpadán lépnek fel, amire még mindig lehet jegyeket vásárolni ide kattintva.