2 héttel a szakítása után kiönti a lelkét Shawn Mendes

Íme az It’ll Be Okay!

Egy évvel ezelőtt, mikor megjelent Shawn Mendes negyedik albuma, a Wonder, nehéz lett volna elképzelni, hogy a közeljövőben bármikor szakítanának az akkori barátnőjével, Camila Cabello-val, tekintve, hogy a dalok túlnyomó részében arról énekelt, hogy mennyire szerelmes az énekesnőbe, és a közös jövőjüket tervezgette. Egy év alatt azonban sok víz lefolyt a Dunán: pontosan két héttel ezelőtt jelentette be az egykori sztárpár, hogy külön utakon folytatják tovább, most pedig Shawn kiönti a lelkét legújabb dalában.

Az It’ll Be Okay egy szívszorító ballada a szakításukról, melyben az énekes beletörődik, hogy vége a kapcsolatuknak, és nincsen már közös jövőjük. Úgy érzi, ennél fájdalmasabb dolog nem is létezik, de ettől függetlenül kijelenti, hogy még mindig szereti a volt párját, és már attól is rosszul lesz, ha csak belegondol, hogy milyen lenne, ha soha nem is találkoztak volna.

Shawn és Camila már jóval azelőtt barátok voltak, hogy 2019 nyarán járni kezdtek volna, és a kicsit több, mint két éves együttlét után sem váltak el haragban, sőt, a közleményükben úgy fogalmaztak, hogy jobban szeretik egymást, mint valaha. Ezt egyébként az is alátámasztja, hogy az énekesnő támogatását fejezte ki azzal, hogy Instagramon kedvelte, mi több, meg is osztotta a posztot a dal megjelenéséről.

A szeretetünk a másik felé erősebb, mint valaha. Legjobb barátokként kezdtünk bele a kapcsolatunkba, és így is haladunk tovább

– írták két hete.

Az énekes kétségkívül régen nyílt meg ennyire őszintén és nyersen a rajongóinak és a nagyvilágnak, erre pedig ő maga is utalt a dal megjelenését követően egy Instagram posztjában, melyben azt írta:

Úgy érzem, egy ideje nem kapcsolódtam veletek úgy igazán. Hiányoztok, és remélem, szeretni fogjátok ezt a dalt

– írta.

Shawn egyébként 4 hónap múlva, jövő március 30-án hazánkba is ellátogat a Wonder: The World Tour koncertkörútja keretein belül, melyre még mindig lehet jegyet venni ide kattintva.