Jacob Elordi: régen sokat aggódtam azon, mit gondolnak rólam az emberek a szerepeim miatt

Jacob Elordit, az Eufória sztárját az Esquire magazin kapta el egy interjúra, ahol a színész igazán mélyen megnyílt a publikációnak. Mesélt arról, hogy milyen lesz a januárban érkező HBO sorozat második évada, de érzéseiről is mesélt az interjúztatónak – magánéleti kérdéseket pedig szépen kikerült.

A fentebb is említett Eufóriában Jacob Nate Jacobs-ot személyesíti meg, aki egy igazi rosszfiú, saját démonokkal, melyekkel meg kell küzdenie – plusz egy abuzív apával megspékelve. A forgatások során a színésznek nagyon koncentrálnia kell, hogy annak a Nate-nek a szerepében maradjon, aki az első évadban dühkitöréseket kapott, félholtra vert egy srácot, visszaélt egy osztálytársa képeivel és meg saját szexualitását is megkérdőjelezi. Nem sokat árulhat el az egyébként is igazán titokzatos sorozatról, de annyi biztos, hogy még több őrültségre kell számítanunk részéről – de vajon mennyire őrültség az őrültség?

Ó sokkal több minden lapul még abban a háztartásban, abban a családban

– mesélte.

Sok millió ember kíváncsi minden léptére és mozzanatára, de ez nem igazán izgatja a színészt. Úgy érzi elért már arra a szintre, hogy ne a követői száma határozzák meg napjait.

Nem akarok annyira híres lenni, hogy olyan filmeket gyártsak amik engem nem érdekelnek.

Egyébként egy kisebb szerepben lesz majd látható Ben Affleck és Ana de Armas mellett a Mélyvíz című 2022-es filmben. Majd megkérdezték tőle, hogy bevállalná-e, hogy green screen előtt egy szuperhősös film forgatását, amire igazán érdekes választ adott, hiszen majdnem sorkerült rá Theodore Melfi rendezésében.

Én úgy voltam vele, hogy ember kurvára mindenfele repülni fogok és lézereket lövök majd! Nem tudom beszélhetek-e róla, mert már nincs az asztalon a lehetőség.

Elordit senki sem készítette fel arra a szeretet-lavinára, amit a Csókfülke c. Netflix trilógia miatt kapott, sőt nem csak a rajongók szeretetére, de a sok figyelemre sem, amit kapott napokkal a debütálás után. Majd arra sem készítették fel, hogy szerelmi élete is a terítéken lesz hosszú éveken át. A napokban mi is beszámoltunk róla, hogy Jacob és (már csak volt) barátnője Kaia Gergber útja szétvált.

Ó, biztos, hogy nem, nem szeretnék a kapcsolatomról beszélni

– mondta, majd más irányba terelte a beszélgetést.

Régen sokat aggódtam amiatt, hogy mit gondolnak rólam az emberek amiatt, hogy milyen szerepeket játszok el. Nagyon banális érzés volt, és úgy éreztem, hogy be kell bizonyítanom, hogy komoly színész vagyok. Totálisan félre értve éreztem magam.

De úgy érzi, köteles őszintén beszélnie érzéseiről és gondolatiról.

Nem akarom, hogy úgy érjen véget a karrierem, hogy nem voltam őszinte és nem meséltem el, milyen érzés volt átélni. Ez az első lépés ahhoz, hogy megnyíljak, úgy érzem.

Majd egy peace jelent mutatott zavarában.