Vége: szakított Jacob Elordi és Kaia Gerber

Újabb sztárpár vetett véget kapcsolatának.

Tegnap számoltunk be a hírről, hogy Shawn Mendes és Camila Cabello nem folytatják kapcsolatukat, ma pedig arról cikkezett a PageSix, hogy az Eufória sztárja, Jacob Elrodi és barátnője, Kaia Gerber is hasonlóan döntött, mint a popzene álompárja.

Egy, a párhoz közeli forrás erősítette meg a hírt a pletykalapnak, miszerint Jacob és Kaia külön utakon folytatják. A meg nem nevezett forrás azt is elárulta, hogy barátságos volt a szakítás, nincs harag a két színész között.

A rajongók azután kezdtek gyanakodni, miután a modell/színésznő elkezdte letörölni közös képeiket Instagram oldaláról. Valószínűleg, gyorsan történtek az események, hiszen szeptember 16-án Kaia még saját születésnapjáról osztott meg képeket közösségi média felületein, ahol még a színésszel pózolt. Majd pár napra rá először léptek közösen vörösszőnyegre Los Angelesben.

Az Amerikai Horror Sztori és az Eufória sztárjai mindössze 1 éven keresztül alkottak egy párt, először 2020-ban kezdtek róluk pletykálni, amit aztán sokkal később erősítettek csak meg. Arról egyelőre nincs pontos információ, miért történt, ami történt, de a cikkünk megírásakor még mindig követték egymás Instagrammon is.