© Warner Music

Ez a legcikibb dolog, ami szex közben történt Charlie Puth-tal

TikTokon árulkodott az énekes az esetről.

Mint ahogy már számtalanszor rájöhettünk, a hírnév és csillogás ellenére a sztárok is ugyanolyan emberek, mint bárki más, akik ugyanúgy kerülnek kellemetlen helyzetekbe. Az egyik ilyen ciki élményét osztotta meg most a nyilvánossággal Charlie Puth, ráadásul egy elég intimet.

Egy TikTok felhasználó tette fel a kérdést, hogy kinek mi a legcikibb dolog, ami szex közben történt vele, 5 nap alatt pedig 1,3 millióan kedvelték a videót, és több, mint 115 ezer komment érkezett hozzá. Ez egyik közülük nem mástól, mint Charlie-tól, aki azt írta:

Az, amikor megszólalt a saját dalom.

Az énekes kommentjét több, mint 151 ezren lájkolták, és majdnem 2000 ember válaszolt is rá, akik többnyire azt fejtegették, vajon hogyan történhetett pontosan az eset. A partnere lejátszási listája ment közben, amiben benne volt tőle is egy szám? És egyáltalán melyik dalról van szó?

Ezeket a részleteket azonban már nem osztotta meg az énekes a nyilvánossággal, úgyhogy maradnak a találgatások.

Mindenesetre íme a videó, ami alatt egyébként Charlie-é mellett még jópár vicces ciki szitut olvashatunk:

@ittybittytittycommitee06 look in the comments ? #ASOSChaoticToCalm #CowboyBebop #MunchiesWithTubi #foryoupage #fyp #viral #secretaccount #comment #safeplace ♬ Who want smoke wit us – pascalandjamesha