Elvetélt Jessie J

Szomorú hírt közölt Instagram oldalán az énekesnő.

Minden érzést kiírt magából Jessie J tegnap Instagram oldalán, aki arról tudatta közönségét, hogy hiába sikerült teherbe esnie, elvetélt. Hosszasan ecsetelte, mit is érez az egésszel helyzettel kapcsolatban, sőt azt is leírta, hogy nem mondja le a koncertet sem, amire sokan várnak.

2018-ban osztotta meg a nagyvilággal, hogy természetes úton nem tud teherbe esni betegsége miatt. Akkor azt is elmondta, hogy direkt nem osztotta meg a hírt rajongóival, mert nem akarta, hogy sajnálják, majd azt is hozzátette, hogy ez teljesen természetes és sok millió ember van hasonló körülmények között. Ekkor azt is kijelentette, hogy Ő hisz a csodákban és próbálkozni fog, ha hosszú időt is emészt fel a procedúra, akkor is.

Tegnap előtti történetét pedig Instagrammon osztotta meg, amiben leírta, hogy nem is tudta, hogy álljon úgy színpadra közel 2 év után, hogy tudja, hogy sikerült teherbe esnie – ezt viszont nem mondhatja még el az egybegyűlteknek Los Angelesben. Majd jött a szomorú hír.

Amikor a harmadik ultrahangra mentem, azt mondta az orvosom, hogy nem dobban másik szív bennem

Ezt a gondolatot pedig az követte, hogy az énekesnő elárulta, egyedül szeretett volna gyermeket vállalni, ugyanis jelenleg nincs párja. De pozitívan áll a jövőhöz és tudja, hogy sikerülni fog legközelebb. Semmi esetre sem volt hajlandó lemondani koncertjét, hiszen úgy érezte, most erre van szüksége.

Az alkalom során, könnyeivel küszködve mesélte el közönségének a történteket.

Szívszorító. Meglepő módon, Jessie az egész beígért koncertet lenyomta, majd még arra is volt energiája, hogy néhány rajongóval fotózkodjon. A legjobbakat kívánjuk az énekesnőnek!