Első Oscar jelölését zsebelheti be Ariana Grande

Kevesebb, mint egy hónap múlva, december 10-én érkezik a Netflix egyik legnagyobb dobása a történelemben, a Don’t Look Up. Ha nem lenne elég, hogy egy eszméletlen szereplőgárdát sikerült összecsődíteni, mely magába foglalja Jennifer Lawrence-et, Leonardo DiCapriot, Ariana Grande-t, Timothée Chalametet, Meryl Streepet és Cate Blanchettet is, még egy vadonatúj dalt is tartalmazni fog Grande-től.

Jennifer Lawrence mesélt első találkozásáról Ariana-val. Elmondta, hogy nagyon kellemetlenül érzi magát a viselkedése miatt. Nem tudja kifejezni szeretetét az énekesnő iránt, és most, ha visszagondol a történtekre, úgy tudja leírni magát, mint egy megszállott rajongót.

Ariana nem tud rossz zenét kiadni… Úgy viselkedtem, mintha nyertem volna vele egy találkát. Annyira izgatott és ideges voltam már, hogy fogtam magam és a hotelszobájához mentem és leültem kint. Sokat gondolkodtam ezen a viselkedésemen

– mondta a színésznő.

A Don’t Look Up c. filmben hallható betétdalt Ariana maga és Kid Cudi adja majd elő és Just Look Up címmel került fel a streaming szolgáltatókra valószínűleg a film megjelenésének napja körül. Ebből pár másodpercet hallhatunk alább.

A kritikusok szerint ez a dal lesz az, amivel Ariana uralni fogja a 2022-es Oscar jelöléseket, hiszen magában az alkotásban nagyon kis szerepe van csak. Az előrejelzések szerint a film is kiemelkedő szerepet kap majd a díjszezonban. Könnyen lehet, hogy Grande bezsebeli első Oscar jelölését a Best Original Song kategóriában és haza is viszi a díjat.

A rendező, Adam McKaynek személyes kedvenc jelenete az énekesnő egyik hosszabb szereplése a képernyőn, amikor felcsendül a fentebb emlegetett dal is.

Talán a kedvenc részem a filmben. A világ elsőszámú popsztárja arról énekel, hogy mind meg fogunk halni, itt az ideje, hogy kihúzd a fejed a homokból

– árulta el.