Új sikervárományos dal és elképesztő moziélmény a nemzetközi hírű lemezlovastól

Nigel Stately több mint egy évtizede masszív szereplője a minőségi elektronikus zenének, kiadványaival bejárta az egész világot és kiválóan választ maga mellé együttműködőket. A Lost In A Lie című letisztult, deep house/dance újdonság garantáltan meghozza a libabőrt és kúszik észrevétlenül mindenki fülébe: a népszerű DJ/producer ezúttal Nági elképesztően tehetséges húgát, Nagy Bettit választotta vokalistának. A számhoz tartozó videóklip pedig igazi Netflix-élmény, hiszen nemcsak egy díjnyertes rendező nevéhez köthető, de döbbenetes fordulatot tartogat. 

A hazai, pezsgő klubéletet aligha lehet ma már Nigel Stately nélkül elképzelni. Az ő nevéhez köthető többek közt a Deep Café mix és rendezvénysorozat, amellyel nemcsak itthon ért el számos teltházas bulit, hanem megnyíltak a határok külföld felé is. Olyan nemzetközi közönség előtt játszott már, mint a Miami Winter Music Conference-szé, de felrázta már az elektronikus zene egyik úttörőjének számító Németország bulizóit is. 

Nigel meghonosítva határon túli tapasztalatait,folyamatosan szállítja közönségének a leginnovatívabb mixeket és előremutató felvételeket. Az idén Fonogram-díjra jelölt előadó produceri munkáját dicséri például Molnár Ferenc ’Caramel’-lel közös trackjük a Szabadesés, a közönség kedvenc tv sorozat, az Aranyélet főcímdalának hivatalos remixe, illetve legutóbbi dala a Just Can’t Let You Go.

A Rádió1 rezidens lemezlovasa ismét egy különleges kollaborátori gárdát egyesített Kolozsvári Tamás, vagyis T.O.M produceri szerepével és Nagy Betti angyali énekhangjával. A Lost In A Lie mély beatjei és érzékien magas tónusai hozzák el az azonnali dallamtapadást.

Nagy Bettivel már volt szerencsém korábban együttdolgozni, hiszen T.O.M-mal közös legutóbbi számunknak, a „Just Can’t Let You Go”-nak is ő volt a vokalistája. Nagyon tehetségesnek találom, aki amellett, hogy rettentően jól énekel, nem kis színészi vénával alakít hatalmasat az új videóklipben. Ez egy snittel, azaz vágás nélkül készült és egy szakmabelinek is nehéz feladat jól eljátszani

 – fejtette ki Nigel a szám hátterét.

Az énekes-dalszerző karrierje egyébként szépen ível felfelé, hiszen nővérével, Nágival a 2021-es DAL-ban szerepelt, illetve Selinával és Ágival közel 10 milliós YouTube-nézettséget értek el egy feldolgozásukkal. 

Az említett, új kisfilm rendezője pedig nem más, mint Jimy J. Hollywood aki idén Los Angelesben bezsebelte a legjobb videóklipnek járó díjat és ismét egy hatalmas csavart vitt a videó cselekményébe. 

Mivel egy alapvetően szerelmes számról van szó, sokan gondolhatnak egy hasonló témájú klipre, de Jimy valami egészen más és meglepő történetet és véget szánt most ennek. Ami pedig fokozza az egészet, hogy a következő zenémig várni kell a folytatására, ugyanis ez még csak a kezdet

– árulta el Nigel.