Harry Potter különkiadás érkezik az eredeti szereplőgárdával

Az ikonikus filmsorozattal nyithatjuk az új évet.

Idén novemberben már 20 éve, hogy megjelent az első Harry Potter film, a Harry Potter és a Bölcsek Köve, ennek örömére pedig egy különkiadással kedveskedik a rajongóknak az HBO Max, mely alig másfél hónap múlva, 2022. január elsején válik elérhetővé a streaming platformon. Egyébként maga a szolgáltató is 2022-ben érkezik meg Magyarországra, és váltja majd fel az HBO Go-t. A különkiadásban újra összegyűlik az eredeti szereplőgárda, így többek között Daniel Radcliffe, Rupert Grint, és Emma Watson is, ráadásul nem máshol, mint az eredeti forgatási helyszíneken.

Természetesen nem csak a 3 főszereplő tűnik majd fel a Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts-ban, hanem az első és a második film rendezője, Chris Columbus is, mellette pedig még Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, és Ian Hart.

A különkiadásban teljesen új interjúkat és beszélgetéseket láthatunk a szereplőkkel és a stábbal a forgatásról és a film történetéről, ahogy együtt ünneplik a 20. évfordulót.

Bár Daniel, Emma, és Rupert már 10 éve, hogy utoljára feltűntek a mozivásznon Harry, Hermione, és Ron-ként a Harry Potter és a Halál Ereklyéinek második részében, lehetséges, hogy ismét a karaktereik bőrébe bújnak, ugyanis a rendező, Chris Columbus kijelentette, hogy szeretné megfilmesíteni a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot, méghozzá az eredeti szereplőgárdával.

A darab 2016-ban debütált, és jópár évvel az utolsó film után játszódik, így az abszolút nem akadály, hogy a színészek azóta 10 évvel idősebbek lettek. Meglátjuk, hogy a januárban érkező különkiadásban tesznek-e említést az esetleges kilencedik filmre.