The Wanted: a kiadónk azt akarta, hogy olyanok legyünk, mint a One Direction

Jövőre lesz 10 éves a srácok legnagyobb slágere.

2022-ben lesz 10 éve, hogy a The Wanted nevű fiúbanda kiadta eddigi legnagyobb slágerét, a Glad You Came-t, mellyel sikeresen milliók szívébe lopták be magukat. Azóta viszont sok idő telt el, a fiúk közül néhányan szólóban is próbálkoztak, több-kevesebb sikerrel, de most újra összeállnak, hogy megünnepeljék e nemes alkalmat.

Ennek apropóján készített velük interjút az Official Charts, ahol kifejezték örömüket azzal kapcsolatban, hogy újra együtt a banda. Természetesen nem csak arról volt szó, hogy milyen szép emlékeik vannak abból az időszakból, hanem arra is kitértek, milyen nehézségeket kellett átélniük.

Amikor arról kérdezték őket, hogy melyik kislemez volt az, amit már bánnak, hogy kiadtak, egyértelműen a Walks Like Rihanna c. dalt választották. Hogy miért?

Ez egy olyan dal volt, amit nem igazán szerettünk, de nagyon jól teljesített. Ha meghallgatod a dalainkat, rájöhetsz, hogy nem igazán illik közéjük

– mondta Max.

Jay pedig tovább is ment ennél. Elárulta, hogy folyamatosan hasonlítgatták őket az akkoriban legnépszerűbb és aktív fiúbandához, a One Direction-höz.

Az egy élvezhető pop dal – a kiadónk mindig kiemelte, hogy mennyire jól teljesít – de olyan volt, mintha azt akarnák, hogy olyanok legyünk, mint a One Direction, vagy ez az új generációs fiúbanda. Egy taktikai lépés volt a kiadó által a dal, hogy a fiatalabb közönséget is megfogjuk

– emelte ki Jay.