Egy korszakot zár le a Little Mix – itt az első albumuk, mint trió

Íme a Between Us!

Idén ünnepli a 10. évfordulóját napjaink egyik legsikeresebb lánybandája, a Little Mix, ezt pedig a rajongók legnagyobb örömére egy új albummal teszik. A Between Us gyakorlatilag egy válogatáslemez, ám nem kevesebb, mint 7 új dal is helyet kapott rajta, amik eddig még egyetlen korongjukon sem szerepeltek, így tökéletes átvezetés két korszak között: a legnagyobb slágereikkel lezárják az elmúlt 10 évet, amikor még négyen voltak, az új szerzemények által pedig ízelítőt kapunk abból, milyen is lesz majd egy teljes Little Mix album, mint trió.

Az album címadó dala, a Between Us egy valódi himnusz a barátságukról, melyben megfogadják egymásnak, hogy nem csak a színpadon, de a színfalak mögött is mindig számíthatnak a másikra. A szerzeményhez egyelőre csak egy dalszöveges videót kaptunk, de Jade egy interjúban megerősítette, hogy videoklip is érkezik majd hozzá.

Emellett az albummal együtt egy új kisfilmet is kaptunk a No című dalukhoz, melyben fordított stepfordi feleségekként tűnnek fel a lányok, akik robotpasikat tartanak maguknak. A klipet egyébként még akkor vették fel, mikor Perrie és Leigh-Anne várandósak voltak, így még kerek pocakkal láthatjuk benne őket.

A slágereik mellett helyet kapott a lemezen a beharangozó dala, a Love (Sweet Love), a Trash, és a Cut You Off, az idei kollaborációik, az Anne-Marie-vel közös Kiss My (Uh Oh), és a David Guetta és a Galanis közreműködésével készült Heartbreak Anthem is. Összesen 26 szerzeményen keresztül mutatja be a banda elmúlt 10 évét.

Ez az album hihetetlenül különleges számunkra. 10 évnyi zenét, barátságot, és rajongást mutat be. Köszönjük mindannyiótoknak, hogy egy teljes évtizeden át támogattatok minket, reméljük, szeretni fogjátok a lemezt

– írták a lányok Instagram oldalukon.