Selena Gomeznek a konyhában a helye!

Új évad, új helyszín!

Selena Gomez újra meghódítja a konyhát, hiszen berendelték a méltán népszerű HBO Max sorozatából, a Selena + Chefből egy negyedik évadot is, mely jövőre érkezik a streaming platformra. A harmadik évad utolsó részei a napokban érkeztek a platformra az Egyesült Államokban, hazánkban remélhetőleg a platform jövő évi indulásakor az énekesnő sorozata is elérhető lesz.

Az új évadban viszont már nem a megszokott helyszínről jelentkezik majd Gomez és az ő sztárvendégei, hanem egy tengerparti házból, így valószínűleg belekóstol majd a tengeri herkentyűk világába is, természetesen ebben az évadban is különféle sztárvendégeket üdvözölhetünk majd a képernyőn.

Nagyon várom, hogy még egy évadon keresztül a konyhámban legyek, a világ legjobb séfjeivel együtt. Remélhetőleg ügyesebb vagyok már. De ami a legfontosabb, hogy képesek voltunk pénzt gyűjteni néhány elképesztő szervezetnek

– árulta el Gomez.

Egyébként, minden részben egy-egy jótékonysági szervezetnek ajánlanak fel egy bizonyos összeget a készítők, akiknek az élén maga Selena Gomez tartózkodik. Eddig 26 nonprofit helynek ajánlottak fel, összesen több, mint 400 ezer dollár értékben, ami átszámolva több, mint 126 millió forintnak felel meg.