Eredetileg Harry Styles játszott volna a Múlt karácsonyban

Az is kiderült, miért utasította vissza az énekes a szerepet.

Harry Styles először 4 éve tűnt fel a filmvásznon a Dunkirk-ben, azóta pedig egyre inkább bontogatja a szárnyait színészként is, hiszen két filmje is érkezik hamarosan: a Don’t Worry Darling és a My Policeman, melyek közül mindkettő komolyabb hangvételű alkotás. Most azonban megtudtuk, hogy pár éve majdnem láthattuk a viccesebb és romantikusabb énjét is a moziban, ugyanis kiderült, hogy eredetileg ő alakította volna Tom Webster szerepét a Múlt karácsony című filmben.

Maga a rendező, Paul Feig árulta el a kulisszatitkot a The Sun magazinnak, és azt is kikotyogta, hogy végül miért nem az énekesnél landolt a szerep.

Szeretem Harry-t. Szerettük volna, ha a Múlt karácsony-ban ő játssza a karaktert, akit végül Henry Golding játszott, de úgy érezte, túl fiatal még a szerephez

– mondta.

Harry a forgatás kezdetekor 24 éves volt, Henry Golding, akinél végül kikötött a szerep, pedig 31. Paul hozzátette, hogy azóta több filmjéhez is megpróbálta megszerezni az énekest, ám egyelőre nem járt sikerrel.

A 2019-es Múlt karácsony-t egyébként az Oscar-díjas Emma Thompson írta, és a klasszikus George Michael szám, a Last Christmas ihlette. A történet szerint Kate (Emilia Clarke) egy egész évben nyitva tartó karácsonyi boltban manóként dolgozik Londonban, és folyamatosan csak a rosszabbnál rosszabb döntéseket hozza. Tom túl szép, hogy igaz legyen, mikor besétál az életébe, ám a két fiatalnak egyszerűen semmi nem akar összejönni. Természetesen, ahogy a város átalakul az év legszebb időszakához, az érzelmek is fokozódnak, és a történet vége happy end lesz.