© Dave Meyers

A Wicked musical filmadaptációjában kapott szerepet Ariana Grande

Cynthia Erivo mellett láthatjuk majd az énekesnőt.

Film készül a Tony-díjas, Wicked című musicalből, a két főszereplő boszorkányt, Glindát és Elphabát pedig nem mások alakítják majd, mint Ariana Grande és Cynthia Erivo. A két sztár az Instagram oldalukon jelentették be a hírt, és mindketten csupa dicsérő szavakkal illették a másikat.

Kedves Cynthia! Az nem kifejezés, hogy megtisztelve érzem magam. Alig várom, hogy megölelhesselek. Találkozunk Ózban

– írta Ari.

A népszerű Broadway musical Óz birodalmában játszódik, még azelőtt, hogy Dorothy megérkezett volna Kansas-ből. A történet a két boszorkány, Glinda és Elphaba szemszögéből van elmesélve, akik ekkor még barátok voltak – vagy valami olyasmi. A páros nagyon különbözik egymástól, így természetesen folyamatos köztük a rivalizálás, olykor-olykor a férfiak miatt is.

A filmadaptáció már nagyon régóta tervben van, és sok halasztás, csúszás után jön végre most össze.

Arianának hatalmas álma vált valóra azzal, hogy ő kapta Glinda szerepét, ugyanis egy évtizeddel ezelőtt, 2011-ben ezt írta Twitter oldalán:

Jó volt újra megnézni a Wicked-et… csodálatos darab! Ismét rájöttem, mennyire szeretném egyszer eljátszani Glindát #ÁlomSzerep

Egyébként 2018-ban már egyszer énekelt egy dalt a musicalből a 15 éves évfordulója alkalmából, így már most kaphatunk egy kis ízelítőt abból, milyen is lesz Ari, mint a jó boszorkány:

A munkálatok a tervek szerint 2022 nyarán kezdődnek meg Angliában, arról pedig egyelőre nincs hír, hogy mikorra tervezik a premiert.