5 + 1 dolog, amit nem tudtál Hero-Fiennes Tiffinről

Boldog születésnapot a színésznek!

Hero Beauregard Faulkner Fiennes Tiffin neve valószínűleg először a nagy sikernek örvendő One Direction-ön alapuló sztorit felgöngyölítő Miután filmsorozatból lehet ismerős, de az is lehet, hogy egy-egy H&M üzletben is visszaköszönt már rád a 24 éves színész-modell. Születésnapja alkalmából íme néhány érdekesség a szépfiúról.

1. Szerepelt a Harry Potterben

Így igaz, színészi karrierjét nagyon korán kezdte, főként kisebb szerepeket vállalt el. Ebből az egyik, még gyerekszínészként a fiatal Vodlemort, a Harry Potter és a Félvér Hercegben.

2. Tetoválásai

Hiába gondolnánk azt, hogy a színész tele van tetoválásokkal hiszen a Miután sorozatban tele van teste mindenféle motívummal… nos ezek mind lemosható tetoválások, ugyanis valójában egy darab tetoválás sem díszíti testét.

3. Modellkedik is

Nem csak színészi készségét mutatta meg eddig a nagyérdeműnek, hanem a modellkedési tehetségét is megvillantotta már, többek között a H&M-nek vagy a Dolce & Gabbanának is állt már modellt.

4. Ekkora vagyona van

Fiatal, 24 éves kora ellenére már több, mint 900 000 fontnyi vagyonnal rendelkezik, ez átszámolva körülbelül 375 millió forint.

5. Nem igazán beszél magánéletéről

Azon kevés hírességek közé tartozik, aki nem szereti mindennapjait a közösségi média felületeken élni, nem posztol nap, mint nap és nem is tudjuk mit csinál vagy éppen mit eszik általában. Sőt, mi több, még interjúkat sem szívesen ad.

5 + 1. Nem igazán randizik

2019-ben, azaz 2 évvel ezelőtt mesélt erről az Elle magazinnak ahol elárulta, akkor még nem is volt igazán barátnő az életében.

Elég furcsa, de még sosem volt igazi kapcsolatom. Nem volt olyan lány az életemben, akit a barátnőmnek hívhattam volna.