Szét fogják oltani a Jonas Brothers tagjait a Netflixen

Kereszttűzbe állnak a Jonas tesók, ugyanis biztosan senki sem fogja kímélni őket a Jonas Brothers Family Roast-ban, mely valójában arról fog szólni, hogy a Jonas család tagjai, valamit néhány sztárvendég kendőzetlenül leégeti és beoltja a srácokat.

A Netflixre november 23-án érkező, egy órás komédia házigazdája a komikus, Kenan Thompson lesz, de természetesen Nick, Joe és Kevin állnak majd a középpontban ezalatt a 60 perc alatt. Érdekesség, hogy ez lesz a streaming óriás első családi-szétoltó anyaga.

A hivatalos leírásból kiderül, nem csak a család, de bizonyos sztárvendégek is megjelennek majd a showban, mint például többek között Niall Horan, Pete Davidson vagy Lilly Singh. Sőt arra is fény derült, hogy minden szereplőnek az a feladata, hogy a lehető legcikibb helyzetbe hozza a srácokat.

Egy olyan műsorról beszélünk, ami azt az univerzális igazságot járja körül, hogy senki sem mehet úgy az idegeinkre, mint saját családtagjaink. Olyan helyzetekben láthatjátok majd a Jonas Brothers-t, mint még sosem, sőt játékok, szkeccsek és vendégek is várhatóak, hogy úgy rápirítsanak a srácokra, hogy azt megemlegetik

– derül ki a hivatalos leírásból.