Mától itthon is elérhető a Gossip Girl – Az új pletykafészek az HBO GO-n

Mától itthon is hódít az új Gossip Girl!

Az Egyesült Államokban július 8-án debütált az új Gossip Girl sorozat, melynek első évada összesen 12 részt tartalmaz, ebből az első 6 augusztusig lement hetiben, a második 6 pedig novembertől lesz majd elérhető, szinten hetente új epizódokkal. Valószínűleg a hazai platformon is hasonlóan, hetente érkezik majd új epizód.

Itthon, a mai nappal elérhető a Gossip Girl – Az új pletykafészek című sorozat az HBO GO-n, ami pedig szokatlan, hogy egyből magyar szinkronnal került fel a streaming szolgáltatóra. Ezzel egyetemben egyébként az anyasorozat teljes egészében nézhető a platformon. Az új sorozatnak pedig már berendelték a második évadát is.

Az újragondolás hivatalos leírása a következő:

Közel egy évtizeddel azután, hogy Pletykacica eredeti weboldala megszűnt, az Upper East Side-i magániskolába járó tizenévesek új generációja csöppen bele a nonstop közösségi megfigyelés kíméletlen és átalakító valóságába. A popkultúra klasszikusának számító sorozat új évadjában újra bepillanthatunk a manhattani elit botrányos, mégis szórakoztató életébe, és képet kaphatunk arról, hogy a közösségi média – és maga a New York-i miliő – mennyit változott azóta, hogy utoljára találkoztunk a régi szereplőkkel. És bár az idők változnak, a drámai eseményekben és intrikákban most sem lesz hiány.

Hetekkel ezelőtt cikkeztünk arról, hogy az egyik főszereplő Thomas Doherty jelenleg is hazánkban, Budapesten tartózkodik, hiszen egy új horrorfilmet forgat nálunk, többek között fővárosunkban és Székesfehérváron.