© Peoneemoull Pech

Budapesten tartózkodik A sötétség kora (The Originals) és A légikísérő sztárja

Valószínűleg forgatni érkezett a színész fővárosunkba!

Hetekkel ezelőtt cikkeztünk arról, hogy a Gossip Girl – Az új pletykafészek c. sorozat sztárja, Thomas Doherty Budapesten tartózkodik. Azóta kiderült, hogy a színész új filmjét forgatja nálunk, Budapesten és Székesfehérváron egyaránt.

Most, A sötétség kora (The Originals), A légikísérő (The Flight Attendant) és a The Purge c. sorozatok sztárja, Colin Woodell posztolt Budapestről képet Instagram történetébe. Érdekesség, hogy a fentebb említett Thomas Doherty-vel egy szállodában szállnak meg, azaz a most érkezett színészt is a Vigadó tér mellett található, 5 csillagos MARRIOTT Hotelben szállásolják el.

Igaz, hivatalosan nem tudjuk megerősíteni, de nem lepődnénk meg, ha Colin is forgatni jött volna hozzánk, ugyanis pont napokkal ezelőtt derült ki, hogy főszerepet kapott a John Wick c. film előzménysorozatában. Illetve az is megerősíteni látszik a sejtésünket, hogy a The Continental iMDb oldalán a csapat között felbukkan Gábor Pápai neve is, aki többek között a Fekete Özvegy, Shadow and Bone – Árnyék és csont és a Borderlands kameramunkálatai miatt volt felelős.

© @colinwoodell / Instagram