Hazánk első, exkluzív Ed Sheeran album party-ján bulizhatnak a rajongók

Budapesten egyedülálló módon hallgathatjuk meg az év egyik legjobban várt pop lemezét: Ed Sheeran új stúdióalbumát közvetlenül a debütálás pillanatától a főváros egyik legnépszerűbb klubjában, az Akváriumban hallhatják a rajongók. A premiert megelőzően nyolc népszerű hazai előadó készül kedvenc Ed-feldolgozásaival, a helyszínre ellátogatók pedig exkluzív merch-termékeket is beszerezhetnek az október 28-án kezdődő bulin.

Ha szeretnél egy páros belépő tulajdonosa lenni, irány az alábbi poszt!

Alig több mint egy hét van hátra a négyszeres Grammy-díjas énekes-dalszerző Ed Sheeran korongjának megjelenéséig: október 29-én érkezik az „=” (Equals)! Habár a dalszerző-előadó lemezbemutató koncertjére csak 2022-ben kerül sor, Budapesten egy nem mindennapi bemutató fogadja a közönséget a megjelenést megelőző estén, amelynek házigazdája Miskovits Marci lesz.  

Amellett, hogy az Akvárium Klub, VOLT Lokál termébe érkezők értékes nyereményért versenyezhetnek, változatos előadóművész-gárda várja őket egy-egy Ed Sheeran-dallal: október 28-án színpadra lép a slágerlistákat taroló dalszerző előadó, Berkes Olivér, hazánk egyik legnépszerűbb zenekarából, a Halott Pénzből ismert énekes, Járai Márk és további olyan tehetséges zenészek, mint Ya Ou, a The Sign frontembere, Czinke Máté, az OliverFromEarth formációja, a Latency-ből ismert énekesnő Heidi Albert (Bognár Andi), Hesz Ádám és Hangácsi Márton is.

Ezt követően pedig a fővárosi klubok legismertebb lemezlovasa, DR BRSveszi át az irányítást, hogy egy egyórás Ed Sheeran-mixszel rázza fel a hangulatot, éjféltől pedig már az „=” dalai pörögnek megállás nélkül. 

A levásárolható belépőjeggyel az este folyamán lehetőség lesz limitált számú, hivatalos, exkluzív merch termékek vásárlására; éjféltől, a premier időpontjától pedig elindul a CD és vinyl értékesítés is, így akár már mindenki az új albummal térhet haza.

Részletes program:

21:00 – kapunyitás

21:15 – 21:30 – warm-up / Ed Sheeran Kvíz

21:30 – 23:00 – Élő cover produkciók ismert hazai előadókkal / Járai Márk, Berkes Olivér, Hangácsi Márton, YA OU, OliverFromEearth, Heidi Albert, Czinke Máté (The Sign), Hesz Ádám (nem sorrendben)

23:00 – 00:00 – DR BRS

00:00 – ALBUM MEGJELENÉS / CD, vinyl vásárlás

00:00 – Ed Sheeran „=” albumpremier dalról dalra

esemény // jegyek