Párkapcsolati tragédiákról szól a Meg Egy Cukorka legfrissebb dala

Izgalmas heteket élnek meg a budapesti formációrajongói, hiszen hétről-hétre friss megjelenésekkel rukkol elő a zenekar. Legutóbbi single-jük a mámoros melankóliát mutatta be, legfrissebb számuk azonban a párkapcsolatok alatt folyamatosan szembejövő kísértésekről szól. 

TE VAGY AKI BEÁGYAZ az art-rock trió soron következő dala KERESEM című második nagylemezéről. Az október 25-én megjelenő album friss ízelítője egyszerre szól a párkapcsolatok alatti folytonos kísértések visszautasításának nehézségeiről, illetve arról, hogy milyen az, amikor szerelmünk nehézségeink ellenére is el tud fogadni minket.

Ez a dal az úton levés drámája, mely út közben időről időre hívogat a hűtlenné válás lehetőségének édes illata. Az út közben mégis arra gondolsz, aki otthon vár és úgy szeret, ahogy nem gondoltad, hogy téged bárki is szeretni tud… Egyszer Dávid azt mondta nekem, az olyan dalokat szereti, melyek szívszorítóak, mégis ott van bennük a remény. Azt hiszem sikerült írnunk egy ilyen dalt

mondja Hárs Barna, a zenekar frontembere.

Első klipjük után, legújabb dalukhoz egy animációs videó készült, amit Balla Júlia (@afrebab) rajzolt és rendezett. A videó remek szimbiózisban van a szerzeménnyel, hiszen letisztultságával tökéletesen párosul a zene és a szöveg őszinteségéhez. 

A dal szövege tele van mozgalmas és érdekes szóképekkel – ezek már első hallásra megfogtak, és könnyű volt ezekből kiindulnom. Izgalmas és kedves feladat volt ötletelni, majd vizuálisan is képpé formálni a dalban megfogalmazott érzéseket. Akár úgy, hogy a szóképeket azok szó szerinti képeikké alakítottam át. Videóklipeknél különösen élvezetes egy animációt elkészíteni, mert ott nemcsak a történet és a vizuális elemek a fontosak, hanem a zene ritmusának, hangulatának követése is. Letisztult, egyszerű látvánnyal dolgoztam – jobban mondva fekete-fehér vonalrajzokkal és egy pálcikaemberrel – a klip a dallal egybefonódva, mozgásban és egészében-egyszerűségében válik kerekké

 meséli Balla Júlia.

Október 29-én, az Instantban élőben is debütálnak a friss dalok. A koncertre olyan limitált darabszámú jegyeket is lehet vásárolni, melyek mellé az új, valamint a hároméves Jöhet bármi című Meg Egy Cukorka lemezt is kaphatnak a zenekar rajongói. 

KERESEM című album lemezbemutató koncertrészleteiről ide kattintva tájékozódhattok!