Miley Cyrus új lemezzel jön és világturnéra is indul!

Az énekesnő úgy érzi, itt az ideje továbblépni a Plastic Hearts-on.

Szinte hihetetlen, mekkora sikernek örvendett Miley Cyrus legutóbbi, számszerint nyolcadik lemeze, a Plastic Hearts. Az énekesnőnek olyan slágereket sikerült kitermelnie, mint a Midnight Sky, az Angels Like You vagy a Prisoner Dua Lipával karöltve. De most tudtunkra adta hivatalosan is, itt az ideje továbblépni.

Mi történik akkor, ha a kedvenced megváltoztatja a profilképeit közösségi média oldalain, vagy ha megváltoztatja a rövid leírását? Természetesen nyakunkon az új korszak, az új stílus na és persze az új dalok is. Nos, ha nem lenne elég, hogy Miley már most elárulta a Billboard magazinnak, hogy bizony érkezik kilencedik lemeze.

MileyWorld

Ha ismerős számodra a MileyWorld.com weboldal, akkor először is le szeretnénk szögezni, hogy király gyerekkorod volt, ugyanis átélhetted személyesen a Hannah Montana-kultusz legnagyobb pillanatait.

A weboldal nagyjából ugyanazt a funkciót tölti be most, mint anno: első kézből értesülhetnek a rajongók a hírekről, illetve extra kontentet is kiküldenek a feliratkozott felhasználók számára, Miley pedig ígéri, itt jelenti be először érkező lemezét is. Ehhez pedig már megkaptuk az első fotókat is, melyek a ’80-as, ’90-es évek glam stílust idézi, egy kis modern megfűszerezéssel.

És hamár az előadók sorra jelentik be turnéikat, azt is meg kell említenünk, hogy egy rövid ideig, amíg a fanok ki nem szúrták, Miley oldalán a kódolásban már el volt rejtve a turné menüpont is, ami miatt remélhetőleg arra tudunk következtetni, hogy az új érával útnak is indul az énekesnő.