Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte

Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelyet ezúttal Magyarországról közvetítenek világszerte november 14-énnovember 5-től startoló MTV Music Week keretében országszerte közönségkedvenc hazai és nemzetközi előadók fellépései, köztük a Kraak & Smaak trió és a Lost Frequencies bulijai, Alfie Templeman illetve a Halott Pénz, a Follow the Flow, a Tankcsapda és még egy sor más előadó koncertjei pörgetik a maximumra a hangulatot.

November 14-én újra élő show-ként tér vissza az MTV EMA, amelyet a történelemben először Magyarországról közvetítenek. A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő esemény egy világszerte minden közönségnek szóló, igazi globális zeneünnep lesz, világsztárok fellépésével. A fergeteges show-ra országszerte számos kísérő rendezvényen hangolódhat a hazai közönség egy teljes héten át.

Az igazi fanoknak már november 5-én elindul az egyhetes buli, amikor a budapesti közönség elé lép a holland Kraak & Smaak trió. Az elektronikus zene nagyágyúi egész estés produkcióval melegítik be a rajongókat egy hajnalig tartó MTV Special Necc partyra.

Az MTV Music Week alkalmából hazánkba látogat az amerikai Ghost-Note együttes is, funk ritmusú repertoárjuk nyomán garantáltan beleremegnek a falak november 6-án

A heavy metal műfajok rajongóinak sem kell aggódni, hiszen november 10-én zúz majd a brit Enter Shikari együttes. 

Másnap érkezik az ikonikus Yo! MTV Raps Presents session olyan arcokkal, mint a svéd Bladee, az orosz Pharaoh vagy hazai pályáról a Power PuffDJ GOZTH és Slowgod.

November 13-án Győrben a Halott Pénz, Debrecenben a Follow the Flow, Kaposváron a Tankcsapda, Budapesten, a Club MTV Presents keretében, a deep house belga királya a Lost Frequencies és az MTV Special keretében a legnagyobb elektronikus slágereket játszó Sparty bulijaiban, Kecskeméten a Margaret Island és Dzsúdló, Szolnokon a Bagossy Brothers Company, Veszprémben a Punnany Massif koncertjein vezetheti le bárki az egész heti pörgés fáradalmait.

Az MTV Music Week és a november 14-i MTV EMA díjátadó show még számos meglepetést tartogat, hazai és külföldi sztárok, partik és rendezvények sora vár a zenerajongókra, melyeket a következő hetekben leplez majd le az ikonikus zenecsatorna.