Budapestre jön a Pet Shop Boys!

A Pet Shop Boys nyolc év után tér vissza Budapestre az első Greatest Hits turnéjuk keretein belül. Ők az Egyesült Királyság legsikeresebb zenei duója, 22 kislemezük került a top10-be a brit slágerlistán, ebből négy (West End Girls, It’s a Sin, Always on My Mind, Heart) vezette is azt.

Az elmúlt bő 30 évben folyamatosan járták a világot, egy igazán eredeti és kimagasló popzenei színházat létrehozva. Ahogy a neves brit napilap, a The Independent fogalmazott legutóbbi turnéjukról.

karrierjük folyamatosan azt bizonyítja, hogy a popzene és a magasművészet nem csak hogy remekül megférnek egymás mellett, de együtt a legkivételesebb zenei formákat is képesek felülmúlni”. A Daily Telegrahp pedig pedig a következőképp lelkendezett: “műsoruk egyesíti a magaskultúra, a klubkoncert, a színház, a mozi és a politikai szatíra elemeit, lélegzetelállító lézershow-val megspékelve.” A The Times pedig csillagos ötösre értékelte műsorukat, hozzátéve: “legalább annyira innovatív, mint amennyire izgalmas – az év legnyűgözőbb popzenei látványa!

A jegyértékesítés október 22-én reggel 9 órakor indul.

Jegyek // Facebook-esemény