Az MTV Music Week keretein belül ismét Budapesten koncertezik az Enter Shikari!

Egy különleges, bensőséges koncertet ad a banda hazánkban.

Mint ahogy rengeteg más előadónak, az Enter Shikarinak is el kellett halasztania az eredetileg 2020-ra tervezett Nothing Is True & Everything Is Possible elnevezésű, Európát és az Egyesült Királyságot érintő turnéját, így a jelenlegi tervek szerint még idén útnak indulnak, és egészen 2022-ig járnak majd vele városról városra. Még mielőtt azonban nyakukba vennék egész Európát jövő januárban, Budapestre látogatnak az MTV Music Week keretein belül.

A St. Albans-i banda egy különleges és bensőséges fellépéssel készül a magyar fanok számára, melyre november 10-én kerül sor az A38 Hajóban. A jegyinfókért katt ide!

Budapest! Nagyon boldogok vagyunk, hogy visszatérhetünk hozzátok következő hónapban

– írta a banda Twitter oldalán.

A brit zenekar előtt a magyar Satelles lép majd színpadra.

2020 februárjában jelentette be az Enter Shikari, hogy április 17-én érkezik a hatodik albumuk Nothing Is True & Everything Is Possible címmel, a So Recordings gondozásában. A korongot a The Dreamer’s Hotel kislemez és videó előzte meg, ami minden elvárást túlszárnyaló pozitív fogadtatásban részesült.

A megjelenést követően az egész korong nagyszerű kritikákat kapott világszerte, és a srácok be is zsebelték vele az eddigi legmagasabb pozíciójukat a brit albumlistán, ugyanis egészen a 2. helyig értek fel az OCC-n a megjelenés hetében.

A 2021-es évük eddig többnyire abból állt, hogy a turnéra készültek, ami Budapesten kívül még 11 európai várost fog érinteni jövő januárban és februárban.