Elmarad The Weeknd budapesti koncertje is!

Egy nap alatt kettő, nagyszabású budapesti koncert is lemondásra került!

Alig pár hetet cikkeztünk arról, hogy The Weeknd végre Magyarországra érkezik, most sajnos viszont arról kell írnunk, hogy az énekes és csapata lemondta a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett 2022. novemberi koncertjét.

A szervezők percekkel azután, hogy Abel Instagram oldalán jelentette be, hogy egy kicsit átvariálják a turné struktúráját, tették közzé az eseménynél, hogy biztosan nem lép színpadra nálunk az előadó. Sajnos kivitelezhetetlennek látták azt, hogy arénákban lépjen fel az énekes, így 2022 nyarára és nagyobb helyszínekre, stadionokba helyezik át a koncerteket, így jó eséllyel Bécsben kaphatunk egy új dátumot, az Ernst Happel Stadionban, de a hazai koncert így még várat magára.

A jegyek árát teljes mértékben visszatérítik, a következő hetekben felveszik a kapcsolatot a Live Nation munkatársai az érintettekkel. Közleményükben a következő olvasható:

Sajnálattal értesítjük a rajongókat, hogy a 2022. november 4-re a Budapest Arénába meghirdetett The Weeknd koncert – ahogyan a teljes aréna turné – lemondásra került. Jegyterjesztő partnerünk hamarosan jelentkezik a vásárláskor regisztrált email címen a további információkkal.Köszönjük türelmüket és megértésüket.

Alább pedig Abel posztja, amiben megnyugtatja követőit, hogy szervezkednek már a nyári koncertekkel kapcsolatban.