A West Side Story betétdalát dolgozta fel Selena Gomez – hallgass bele a dalba!

Gőzerővel dolgozik új zenéjén (is) az énekesnő.

Most pénteken már biztosan kapunk egy új Selena Gomez dalt, ráadásul a Coldplay-jel közösen, de úgy néz ki, az énekesnő mostmár tényleg teljes erőbedobással és folyamatosan egyengeti a zenei karrierjét is, hiszen most egy másik, eddig kiadatlan dalából osztott meg egy részletet. A szerzemény különlegessége, hogy a klasszikus musical, a West Side Story egyik betétdalát, az I Feel Pretty-t vette alapul hozzá.

Az ízelítőt az Instagram oldalán, a történetében osztotta meg a rajongóival, méghozzá egy igencsak hozzá illő videó zenéjeként: a klipben ugyanis éppen a sminkmárkája, a Rare Beauty fotózásán sminkeli magát, miközben a háttérben arról énekel, milyen csinosnak érzi magát.

Bár a részlet csak 14 másodperces, már ez alapján is láthatjuk, hogy egy, a Rare-hez hasonló önbizalom-bomba lesz majd a dal. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan mihez készült, így több opció is felmerülhet.

A dalszöveg alapján elképzelhető, hogy egy Rare Beauty-hoz kapcsolódó projekthez, például egy reklámfilmhez készült, és ezt az is alátámasztja, hogy a videón megjelölte a márkát. A fanok azonban azt is találgatják, hogy West Side Story új változatában, vagy annak a soundtrack albumán lesz hallható, hiszen a Steven Spielberg által rendezett alkotás idén december 10-én érkezik.

Azonban az is lehetséges, hogy csak szimplán Selena új albumának egyik daláról van szó, hiszen számos más projektje mellett jelenleg azon is gőzerővel dolgozik. Bármihez is készült a dal, reméljük, mielőbb hallhatjuk teljes egészében is!