A rögös út megérte: szívhez szóló, önéletrajzi ihletésű szerzeménnyel jelentkezik Berkes Olivér

Íme Az igazi életem!

Sok, nem várt fordulat érte az énekes-dalszerzőt, míg elérte karrierjének ezen állomását. Berkes Olivér most egy kiforrott zeneszámban és egy hozzá tartozó, lélegzetelállító videóklipben mesél erről. A premierek sora nem áll meg a felvétel és videó bemutatásánál, hiszen Olivér Az igazi életemmel élőben is debütál, a megjelenést követően.

A sármos zenész karrierje töretlenül ível felfelé, az utóbbi években a rádiós toplisták és a YouTube trending megkerülhetetlen szereplőjévé vált többek között olyan slágereknek köszönhetően, mint az Évszakok, a Visszakér a múlt, vagy a Jó vagy rossz legyek.

A nyáron bemutatott, laza és könnyed Volt, ami volt után Olivér most visszatér a már védjegyévé vált érzelmesebb és mélyebb hangvételű stílushoz. Ezúttal azonban nem a szerelem, hanem az előadó saját útkeresése áll a szám középpontjában:

Ezzel a dallal szeretném megmutatni az embereknek, hogy az élet gyakran igen különös forgatókönyvíró, és annak ellenére, hogy nekem is számtalanszor átírta a terveimet, minden egyes megélt percért – legyen az jó, vagy rossz – hálával tartozom. Nélkülük nem lennék az az ember, aki ma vagyok, nem zenélnék és nem tudnám értékelni a sikereimet, ha nem kerültem volna padlóra többször is az életem során

– vallja Olivér a zene hátteréről, amelyet egy rapbetét is színesít betekintést adva az énekes korábbi teniszező karrierjébe, amit feladni kényszerült.

A zeneszerző ezúttal is maga Berkes Olivér, akinek melódiáját Somogyvári Dániel modern, lüktető hangszerelése és Farkas Izsák csodálatos hegedűjátéka teszi teljessé. A magyar szöveg ismét az Artisjus-díjas Hujber Szabolcs tollából született Olivér eredeti angol sorai és gondolatai alapján, akik korábban már több közös sikert is elkönyvelhettek. 

Sehol nem látott képkockák Olivér múltjáról

A felvételhez egy hozzá illő bensőséges klip társul, amely amellett, hogy nem mindennapi, lebilincselő vizuális megoldásokat tartogat, Olivér eddigi életéből nem látott archív tartalmakat is felvillant.

Ez a klip egyszerre útravaló mindazok számára, akik nehézségekkel szembesülnek, és köszönet minden számomra kedves támogatómnak – beleértve a családomat, szakmai mentorjaimat, akik segítettek ezen a rögös úton kitartani. Bízom benne, hogy mindenkit, arra ösztönöz majd, hogy erőt gyűjtsön és folytassa a küzdelmet

– mondta Olivér.

Szombaton, azaz október 16-án pedig élőben is hallható lesz az újdonság, hiszen Berkes Olivér Budapest egyik legnagyobb, belvárosi szórakozóhelyén, az Instantban ad klubkoncertet dinamikus zenekarának kíséretével, sztárvendégeként pedig a BSW és BariLaci fokozzák majd az este hangulatát! A hivatalos Facebook eseményért katt ide, jegyeket pedig a Tixa oldalán tudsz vásárolni ide kattintva.