Ed Sheeran önként adja át a number 1 pozíciót Elton Johnnak és Dua Lipának

Az énekesnek egy karácsonyi dala is érkezik Eltonnal.

Ed Sheeran visszatérése szó szerint mindent letarolt hazájában, az Egyesült Királyságban, olyan mértékben, hogy már 16 hete övé a listavezető dal az Official Charts-on. Ez azonban most úgy néz ki, változni fog, ugyanis egyre inkább tör fel Elton John és Dua Lipa közöse, a Cold Heart: jelenleg a második helyen csücsül, a következő listán azonban szinte biztos, hogy felér a csúcsra. És hogy ehhez mit szól Ed?

Kifejezetten örül neki, mi több, szó szerint önként engedi át a párosnak a number 1 pozíciót. Az énekes az NPO Radio 2-nek mesélt erről:

Megvan Elton John száma Dua Lipával, ugye? 16 héten keresztül voltam listavezető az Egyesült Királyságban, most ők fognak letaszínani onnan, aminek roppantul örülök. Van egy csomó dedikált CD-m, amit kiadhatnék, hogy ez ne történjen meg, de szeretném, ha inkább Eltoné lenne pozíció.

A legendás zenésznek a több, mint 5 évtizedes karrierje során 6 listavezető dalt sikerült bezsebelni a hazájában, az utolsót ezek közül 2003-ban.

Ed és Elton régóta jó barátságot ápolnak, decemberben pedig egy közös karácsonyi dallal is meglepik a rajongókat. A címet és a pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudni, sőt, ezt az infót is csak úgy kikotyogta Ed egy holland interjúban.

Elton felhívott tavaly karácsonykor, hogy boldog karácsonyt kívánjon. Amúgy majdnem minden nap felhív. Azt mondta: a Step Into Christmas hatodik a slágerlistán! Akarok csinálni még egy karácsonyi dalt! Mit szólnál, ha együtt csinálnánk?

Ed negyedik albuma, az = egyébként október 29-én érkezik, jövőre pedig stadionturnéra is indul vele, aminek a legtöbb állomására már most elfogytak a jegyek.