1,5 milliárd forintot ajánlott fel Ariana Grande terápiákra

A mentális egészség világnapja alkalmából tett felajánlást.

A mentális egészség világnapján jelentette be Ariana Grande, hogy igazán nagy felajánlást tett és több ezer embert juttathat ingyenes és egyben online terápiákhoz.

Az énekesnő a Better Help egyesülettel fogott össze és ajánlott fel 5 millió amerikai dollárt, azaz több, mint 1,5 milliárd magyar forintnak megfelelő összeget.

Tudom, hogy nagyon sok akadálya van annak, hogy hozzáférjünk a mentális egészségünk számára fontos készletekhez, és hiába csak egy kis gesztus ez részemről (a nagyobb probléma a rendszerben van) újra segíteni akartam, a @betterhelp-el közösen abban reménykedünk, hogy néhány ember számára lehetőséget adunk és akár inspirálunk is néhányat, hogy valami újat próbáljon ki és saját magát és a gyógyulását helyezze előtérbe

– írta Ariana az Instagram oldalán.

Ari még azt is megosztotta követőivel, hogy ezen a linken keresztül kezdhetik el az első ingyenes hónapot a terápián, melyet a cég ajánl.

Nem csak Grande volt az egyetlen, akit megihletett ez a világnap, ugyanis a Maroon 5 is felajánlásokat tett, mégpedig olyan szervezeteknek, amik a gyermekek mentális egészségével foglalkozik, mint például a YourMomCares, melyet a banda frontembere, Adam Levine édesanyja alapított.