A Sabrina hátborzongató kalandjai főszereplőjét hozzák vissza a Riverdale új évadában

Régóta pletykálják, most viszont már ez biztos!

A koronavírus járvány miatt a Riverdale negyedik évada rövidebb lett és más befejezést kapott, mint amit eredetileg terveztek – ezt pedig csak az ötödik évad elején mutatták be a nagyközönség számára.

Mint ahogy azt tudjuk, a Sabrina hátborzongató kalandjai c. Netflix sorozat ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Riverdale és nem egyszer beszéltek már arról a kreátorok, hogy mennyire különleges lenne a két sorozat szereplőit összehozni. Igaz, ez nem történt meg eddig, legalábbis amíg a boszorkányos sorozat megélte mind a 4 évadát, a szereplők csak elutaztak Riverdale-be, de egyik kulcsszereplővel sem találkoztak kalandjuk során.

Úgy tűnik, viszont a Riverdale 6. évadában mégis történni fog ez-az, amire mindannyian annyira vártunk. A Sabrinát megszemélyesítő Kiernan Shipka töltött fel Instagram oldalára egy képet, ahol a Riverdale új évadának forgatásán látható, sőt, még saját széket is kapott, ami arra enged következtetni, hogy marad is a történetben egy ideig. Igaz, azt egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg először az évadban.

Ha még nem láttad az ötödik évad végét, ezt a bekezdést hagyd ki. A sorozat ötödik évada a napokban ért véget, azzal, hogy Archie, Betty, Veronica és Jughead valami teljesen új, természetfeletti dologgal kell, hogy szembenézzen hamarosan. Így nem meglepő, hogy bekerült a képbe a kedvenc boszink is, ugye?

Rekordsebességgel érkezik az a bizonyos 6. évad, ugyanis már most november 16-án elkezdik vetíteni az epizódokat. A The CW c. csatorna viszont bejelentette, hogy egy öt részes eseménysorozatot tervez az új évad köré építeni, utána pedig egy pár hónapra pihenőre küldik a sorozatot, hogy 2022-ben újult erővel térjenek vissza.