Megkezdődött a Wonka forgatása Timothée Chalamet főszereplésével

Megkezdődtek a felvételek az Egyesült Királyságban.

Idén májusban érkezett a hír, miszerint film készül az ikonikus feltaláló és csokigyáros, Willy Wonka eredettörténetéről, a főszerepben pedig Timothée Chalametet láthatjuk majd, most pedig hivatalosan is megkezdődött a forgatás az Egyesült Királyságban. A Wonka című alkotásnak az elmúlt hónapok során az előkészületei folytak, ami azt jelenti, hogy többek között ének- és táncórákra is kellett járniuk a stábtagoknak.

Timothée-t most először hallhatjuk majd énekelni és láthatjuk táncolni a filmvásznon, ami bizonyára egy izgalmas kihívást jelent a színész számára. Feltűnik még mellette a filmben többek között a Mr. Beanként híressé vált Rowan Atkinson, és a Szexoktatás Emily-je, Rakhee Thakrar is.

A film Willy Wonka karakterének kalandjait fogja bemutatni még azelőtt, hogy megnyitotta volna a minden képzeletet felülmúló csokigyárat, a premiert pedig 2023. március 17-re tervezik.

Lehet, hogy erre az alkotásra másfél évet kell várnunk, azonban Timothée legutóbbi a filmjéig, a Dűnéig, amit egyébként részben Magyarországon forgattak, már jóval kevesebbet, ugyanis azt már október 21-től nézhetjük a mozikban.