Provokálták Machine Gun Kelly-t, tettlegességig fajultak az indulatok

Egyre fokozódnak az indulatok a pop-punk énekes körül.

Az elmúlt napokban, hetekben Machine Gun Kelly-től volt hangos a sajtó: ha nem lenne elég, hogy összetűzésbe került egy férfival a 2021-es VMA-n, majd a Slipknot Corey Taylor-a is beszólt neki, amit természetesen nem hagyott szó nélkül, majd most, pedig úgy állították be nagy médiumok, mintha nagy fesztiválokon már ki is fütyülnék, miközben épp a színpadot szántja fel.

MGK Twitter oldalán osztott meg rajongóival egy videót, ahol elmondja: az ő szemszögéből fel sem tűnt az a pár kifütyülő ember a tömegben, hiszen 20 ezer másik érezte magát euforikusan. Ekkor azt is kiemelte, hogy sok médium próbál olajat tenni a tűzre, de nála ez nem jön be. Az elterjedt, kifütyülős videót ezért mi nem is illesztjük be a cikkbe, csak ide kattintva lesz elérhető. Annyi biztos, hogy az egyik legtiszteletlenebb dolog ez, egy előadóval szemben.

Viszont itt nem ér véget a történet, hiszen a Louder Than Life fesztiválon más is történt. Amikor Kelly a közönség felé vette az irányt és a fotósárokban közelítette meg rajongóit, két férfi átugrott a korláton és útjuk a rapper-énekeshez vezetett, akit próbáltak fellökni, meglökni, nekimenni. Ezt természetesen sem a biztonságiak, sem maga az előadó nem nézte jó szemmel, aki utána ment egyiküknek és egy jókorát suhintott a feje felé. Egyelőre az is tisztázatlan, hogy miért próbáltak ártani neki, illetve arról sem tudunk, hogy az ütés talált-e. Mindenesetre, efféle viselkedést egyik előadó felé sem illik mutatni, hiába szólogatnak be egymásnak.

Egyébként Machine Gun Kelly még tartozik nekünk egy koncerttel a Budapest Parkban, melyre jó eséllyel egy teljes európai turné keretein belül kerül sor.