Ekkor érkezik a Hannah Montana és a Varázslók a Waverly helyből sztárjainak sorozata a Netflixre

Összegyűjtöttünk mindent az érkező sorozatról!

Most már biztos, hogy hamarosan érkezik Emily Osment (Hannah Montana) és Gregg Sulkin (Varázslók a Waverly helyből) közös vígjátéksorozata, a Pretty Smart, mégpedig a Netflixre. Az első évad 10 résszel kezd majd, melyek közül mind 30 perc hosszúságú lesz.

Cselekmény

A sorozat középpontjában egy önjelölt értelmiségi áll Chelsea (Emily Osment), akinek nincs más választása, mint összeköltözni testvérével, és lakótársaival, többek között Granttel (Gregg Sulkin). Chelsea-nek pedig épp itt az ideje, hogy megtanulja, mi is a boldogság valójában.

A hivatalos szinopszis:

Miután barátja váratlanul dobja, Chelsea, a Harvardon tanult értelmiségi és önjelölt író számára nincs más lehetőség, mint, hogy összeköltözzön élettel teli, vidám, gondtalan, nem túliskolázott, nyugati parton élő testvérével, Claire-rel, és az ő három szerethető, de fura lakótársaival: Granttel, a zavarba ejtően helyes személyi edzővel, Solana-val, az ügyvéd-hallgatóból lett kuruzslóval és Jaydennel, az infulenszerrel. De Chelsea kemény, sokszor előítéletes énje szépen lassan kezd megenyhülni, amikor jobban megismeri ezeket az embereket és lassan, de biztosan családként kezdenek funkcionálni.

Szereplők

  • Emily Osment, mint Chelsea (Hannah Montana, Young & Hungry, A Kominsky-módszer, Almos Family)
  • Olivia Macklin, mint Claire (Piszkosul gazdagok, Az ifjú pápa)
  • Gregg Sulkin, mint Grant (Runaways, Simlis Spinék, Varázslók a Waverly helyből)
  • Michael Hsu Rosen, mint Jayden (A rivaldafény ára, Jessica Jones)
  • Cinthya Carmona, mint Solana (East Los High, Deputy)

Megjelenés

Most már biztos, hogy október 8-án érkezik a Pretty Smart a hazai Netflixre is, de addig is nézzünk bele a sorozat hosszú előzetesébe.