Videó: Dua Lipa készen áll, hogy arénákat töltsön meg világszerte

Az iHeartRadio Music Festivalon lépett fel az énekesnő.

Karrierje kezdete óta Dua Lipa a szemünk előtt vált a modern kor pophercegnőjévé, így mára már nyoma sincs annak a színpadon kissé gátlásos előadónak, aki még pár éve volt, és amiért egyébként szanaszét szekálta az internet. Mostanra már többször megmutatta, hogy ha akar, olyan show-t tud csapni, hogy az ember álla is leesik: elég csak a Studio 2054 elnevezésű online koncertjére gondolnunk, amivel egyből rekordot is döntött, vagy a megannyi díjátadós fellépéseire, amikkel az utóbbi másfél év során kápráztatott el minket.

Hamarosan az európai rajongók is megcsodálhatják élőben az énekesnőt, ugyanis jövőre egy Bécset is érintő turnéra indul, amiből most kaptunk egy kis ízelítőt az iHeartRadio Music Festivalos fellépése által.

Az énekesnő a legutóbbi lemeze, a Future Nostalgia összes slágerét, így többek között a Physical-t, a Love Again-t, a Don’t Start Now-t és a Levitating-et is előadta megannyi táncossal és látványos koreográfiával kiegészítve, amit valószínűleg a turnén is viszont látunk majd.

A Future Nostalgia koncertsorozat egyébként jövő februárban indul majd az Egyesült Államokban, ahol több show-ra, így a Los Angeles-ire is percek alatt fogytak el a jegyek. Egy angliai kitérő után májusban érkezik meg az EU-ba, ahol olyan városokban lép fel, mint Berlin, Párizs, Amszterdam, Milánó, vagy éppen Bécs.