Oké, de akkor most melyik Taylor Swift érában is vagyunk pontosan?

Megérkezett a Wildest Dreams új verziója!

Mint ahogy már jó ideje tudni lehet, Taylor Swift újra felvette és kiadja az első 6 stúdióalbumát, aminek tulajdonképpen jogi okai vannak, azonban a rajongók és az énekesnő is örülnek, hogy újra átélhetik közösen a múltbéli korszakait. Igen ám, csakhogy most nem vagyunk teljesen biztosak abban, melyik érában is vagyunk pontosan…

Az újrakiadások, vagyis a Taylor’s Version-ök sora idén áprilisban indult a második albummal, a Fearless-szel, a következő, amit megkapunk, a Red lesz, ami november 19-én érkezik. Bár erről még eddig egyetlen egy dalt sem hallhattunk, most a semmiből megkaptuk a 1989 album ötödik kislemeze, a Wildest Dreams új verzióját. De természetesen nem panaszkodunk miatta, sőt!

A dal egyébként azért érkezett most, mert felkapott lett TikTokon egy trend miatt, így Taylor szerette volna, ha a rajongók már az ő verzióját használják hozzá. Mi több, ő maga is készített egy TikTokot vele, amiben pont azon viccelődik, hogy melyik érában vagyunk:

Eldöntöd, hogy novemberben jelenik meg a Red, de aztán valaki megemlíti a 1989-et

– írta a videóhoz.
@taylorswift

Burnin’ it down ? ##wildestdreamstaylorsversion ##slowzoomeffect ##swifttok

♬ original sound – Taylor Swift

Azt még nem tudni, hogy a 1989 újra felvett verziója mikor lát majd napvilágot, az viszont már biztos, hogy a Red-é november 19-én, nem kevesebb, mint 30 dallal!