Drágább cuccokkal forgatják újra a Pindúr Pandúrok sorozatot

Mint kiderült, a Pindúr pandúrok c. animációs rajzfilmsorozatot újraélesztik (Powerpuff címmel, a The CW-re érkezik) majd pedig azt is megtudtuk, hogy szépen szólva, annyira rossz lett az első rész, hogy úgy, ahogy van ki is hátráltak a készítők. Ennek a kalamajkának az a vége, hogy újra felveszik a Pilot epizódot, kicsit másként, kicsit másokkal.

A Puszedlit alakító Dove Cameron mesélt erről egy keveset a Grazia magazin számára, ahol kitért arra is, hogy szerinte hol csúszhatott el a projekt.

A színész-énekesnő elmondta, hogy teljesen normális és mondhatni bevett szokás, hogy újradolgoznak egy-egy epizódot, sőt akár epizódokat is.

Mivel a Pindúr pandúrokat sokan követték és szerették, ezért olyan, mintha valami rossz és durva dolog történt volna a színfalak mögött.

De erről szó sincs. Sajnos nem mindig jön össze minden elsőre, ennek pedig következménye van: nem mindegyik színész marad a projektnél. Jelenleg Chloe Bennett helyére keresnek egy új Sziporkát, illetve több gonosztevőt is más emberek fognak a képernyőkre hozni.

Újra össze fogunk ülni és megcsinálni újra [az első részt], néhány csavarral, új főgonoszokkal és valószínűleg drágább cipőkkel

– nyilatkozta az énekesnő.