Szembeszáll a kritikákkal G-Eazy és Demi Lovato

Megunták, hogy szétszedik őket.

Végre megérkezett G-Eazy és Demi Lovato kollaborációja, a Breakdown, melyről már hetek óta keringenek a pletykák az interneten. A két szupersztár nagyon érzékeny dolgot érint dalában, ugyanis az őket érő kritikákkal mennek szembe.

A dalhoz készült kisfilm nyitójelentei nagyon erősek, hiszen mind a kettőjükről megjelent cikkek címei, vagy rövid kivonata jelenik meg, ezzel pedig kvázi szembenéznek az őket érő kritikákkal. Megemlítik benne például az énekesnő túladagolását és a rapper zűrös időszakait is.

Egyébként a dal nem csak G-Eazy új lemezén, a These Things Happen Too-n lesz hallható, hanem a Netflixes Bajnokok városában is.

Úgy érzem, ez a dal tökéletesen visszaadja a sorozatban látható érzelmi hullámvasutat, és az erős érzelmeket, melyeket az életben való sikerek és bukások hoznak magukkal. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk a sorozatnak.

– mesélte G-Eazy a Complexnek.

Demi egyébként idén jelentkezett legújabb lemezével, a Dancing with the Devil… The Art of Starting Overrel, melyhez egy dokumentumfilmet is készített.