Rapperként próbálja ki magát ZAYN – meglepetés EP-t osztott meg

3 új dalt osztott meg az énekes.

Még egy éve sincs, hogy megjelent ZAYN harmadik albuma, a Nobody Is Listening, de máris új zenével bombázza a rajongókat, ugyanis 3 új dalt adott ki – vagyis valami olyasmi. Az énekes egy Dropbox linket osztott meg Twitter oldalán, melyen keresztül bárki meghallgathatta és letölthette ingyen a Yellow Tape címre keresztelt EP-t, azonban nem sokáig volt elérhető a link.

Szerencsére a rajongóknak köszönhetően, akik szemfülesek voltak és hamar feltöltötték YouTube-ra az anyagot, még mindig meghallgatható a 3 szám: a Grimez, a Believe, és a 47 11.

A EP-n egy új oldalát mutatja meg az énekes, ugyanis a tőle jól megszokott R&B helyett most hip-hop beatekre rappeli végig mind a 3 számot, és olyan témákat hoz fel, mint az apaság, a hírnév, emellett pedig utalást tesz Simon Cowell-re, II. Erzsébet királynőre, és még Kanye Westre is.

ZAYN egy szót sem írt a linkhez, így nem tudni, hogy csak meglepetésnek szánta-e a fanoknak a dalokat, vagy egy nagyobb projekt, esetleg egy album részei lesznek majd, mindenesetre kíváncsian várjuk, mi lesz rapper ZAYN sorsa a jövőben.