25 évet kellett rá várni! Közös dallal ünnepel a két jóbarát, Roy és Heincz Gábor BIGA!

Íme a Minden kis bánatom!

A Roy és Ádám zenekar a kilencvenes évek végén üstökösként robbant be a köztudatba. A közönség szívét és az összes létező szakmai zenei díjat is egy csapásra bezsebelték.

Heincz Gábor BIGA is a hazai pop-élet meghatározó alakja, akinek olyan slágereket köszönhetünk mint a Learning to let go, vagy a DR BRS-sel és Varga Viktorral közös Koccintós.

Kevesen tudják, hogy Kohánszky Roy és Heincz Gábor BIGA tizenévesen egy zenekarban kezdték bontogatni szárnyaikat. A Shakers együttes nem élt meg világrengető stadionkoncerteket, de ez az intenzív időszak a két srácnak bőven elég motivációt adott ahhoz, hogy az életüket a zenének szenteljék. És bár együtt kezdték a zenei pályát, de életútjuk hamar szétvált.

A baráti kötelék a mai napig szoros maradt kötük, de majd 30 évet kellett várni, míg újra összeálltak és megszületett az első közös dal! Ez a minden ízében pozitív és fülbemászó single első hallásra mosolyt csal az arcunkra.

A számhoz forgott lenyűgöző látványvilágú videóklip is ezt a szabadság érzetet erősíti. Úgyhogy most nincs is más hátra, dőljünk bele a képzeletbeli 65-ös, égszínkék Chevy-nk sport bőrülésébe, szem becsuk, hang felteker, és minden kis bánatunkat egy elegáns mozdulattal hajítsuk ki az ablakon!