Megmutatja a nagyvilágnak a Blackpink Lisa-ja, ki is ő valójában

Megérkezett a rapper debütáló szóló kislemeze, a Lalisa!

A Blackpink Jennie-je még 2018-ban bemutatkozott szólóban is, aztán idén márciusban Rosé volt a soros, most pedig elérkezett Lisa ideje. A rapper egy két dalos kislemezt dobott piacra Lalisa címmel, melynek a címadó dalához egy hihetetlenül látványos és sokszínű videó is forgott.

A kislemez címe egyben Lisa teljes keresztneve is, melyet azért vett fel egy jósnő tanácsára mielőtt tréninges lett, hogy szerencsét hozzon neki, ezt pedig egy viszonylag elterjedt szokás szülőhazájában, Thaiföldön. A Billboardnak mesélt a rapper arról, hogy a szólójában is mindenképpen szeretett volna hangsúlyt fektetni a származására.

Én nem írok dalszövegeket, de Teddy mindig megkérdezi tőlem, hogy milyen üzenetet szeretnék átadni a rajongóimnak, milyen vibe-okat szeretnék közvetíteni. Mondtam neki, hogy a Lalisa-nak szeretném, ha thai vibe-jai lennének, ezért a dace break-nél tradicionális thai zenét rakott bele

– mesélte.

A videóban számos különböző helyszínen láthatjuk Lisa-t, a főszerepben azonban végig a koreográfia marad, ami nem csoda, hiszen a tánc saját bevallása szerint a legjobb barátja.

Úgy érzem, tánc közben nem kell sokat gondolkoznom, és a testem magától mozog. Abszolút nem stresszelek rá, hogy milyen mozdulat jön következőnek, csak hagyom, hogy a testem mozogjon a zenére. Ez vagyok én. Tulajdonképpen szavak helyett a tánccal kommunikálok.

Érdekesség, hogy a bandatársai, Rosé, Jennie, és Jisoo végig ott voltak vele a forgatás alatt, hogy biztassák és támogassák. A dalt már élőben is bemutatta Lisa, méghozzá Jimmy Fallon műsorában:

A címadó Lalisa mellett szerepel még egy dal a kislemezen, ez pedig a Money. Lisa elmondása szerint a kettő közül ezt hallotta először, azonnal beleszeretett, és egyből tudta, hogy ezt szeretné a szólójának.

Most, hogy megkaptuk Lisa szólóját is, már csak Jisoo-ra várunk, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy az övé mikor érkezik majd.