© Allure

Érkezik Ariana Grande saját sminkmárkája!

Szinte biztos, hogy korunk egyik legnépszerűbb énekesnője, Ariana Grande egy percet sem pihen. Hol lemezt vesz fel, hol zsűrizik a The Voice c. tehetségkutatóban, hol turnézik, hol pedig saját sminkmárkájával íncselkedik közösségia média felületein.

Grande az Allure magazinnal ült le csevegni, ahol még mielőtt Ő kapott volna kérdéseket, megkérdezte az interjúztatót.

Ha egy leves lennél, milyen fajta lennél? Én vagy miso vagy sütőtökkrémleves lennék.

Amikor arról kérdezték, mikor kezdett el odafigyelni a sminkjére meglepő választ adott. Karrierje kezdetén nyugodtan sétálgatott az utcán smink és mindenféle kiegészítő nélkül, de ez egyszer megváltozott, amikor emberek több alkalommal mentek oda fotózkodni hozzá, amikor csak feltölteni szerette volna hűtőjét a boltban.

Úgy voltam bele, hogy még egy kis pirosító és egy kis szempillaspirál és akkor… talán több barátot szerezhetek. Publikus helyeken.

Idén ősszel érkezni látszik az énekesnő első smink márkája is, a r.e.m. beauty, melyet már elkezdett bemutatni közösségi média felületein. A projektet egyébként bő 2 éve kezdték el és hosszas tesztelések árán született meg az, amit mi majd a kezünkben tarthatunk.

Nehéz volt ezt az elmúlt 2 évben titokban tartani, pláne úgy, hogy a táskámban mindig voltak teszterek. Amikor valaki mondta, hogy „imádom a highlightered, milyen márka?” én csak annyit tudtam rá mondani, hogy „szerintem csak izzadok”.

Annyit megtudhattunk még, hogy különböző termékek, különböző időben jelennek majd meg. Az első kollekció a szemekre fókuszál majd: szemhéjpúder, szemöldök és szempilla termékekkel az élen.

A szemeink az elsődleges csatornánk az álmaink felé.

A világ egyik legstreameltebb előadójának viszont a zene is folyamatosan a fejében van. Igaz, jelenleg lefoglalja a smink világa, ahol elmondása szerint teljesen máshogy tudja elmesélni történetét és kifejezni önmagát, de szerencsére mindig van ideje egy kis kikapcsolódásra. Például, az interjú elkészítésének idejében az HBO új Gossip Girl-jét nézte, ahol egyszer csak felcsendült egyik dala, amiről nem is tudott, hogy benne van egyáltalán.

Elnézést! Nem szeretne valaki figyelmeztetni, hogy az egyik rész végén, amikor Kristen Bell azt a „Gossip Girl” cuccot mondja be az én dalom kezd el menni a háttérben? Tényleg senki? Mert majdnem szívrohamom lett. Amikor kicsi voltam, megszállottja voltam a sorozatnak. Most meg csak ott ültem…

Egyelőre azt nem tudni, hogy hazánkban elérhető lesz-e a kollekció, vagy kizárólag online lesz forgalomban, de annyi biztos, hogy nagyon sok izgalmas dolgot tartogat nekünk még Ariana a jövőben.