lily collins

Férjhez ment az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins – képek az álomesküvőről

Valódi álomesküvője volt a színésznőnek.

Majdnem napra pontosan egy hónapja ért véget a hatalmas sikernek örvendő Netflix sorozat, az Emily Párizsban második évadának a forgatása, így a stábnak, köztük a főhőst alakító Lily Collins-nak is akadt egy kis szabadideje. Hogy mivel töltötte ezt a színésznő? Férjhez ment rendező kedveséhez, Charlie McDowell-hez, ráadásul egy igazi álomesküvő keretein belül.

A szertartásra szeptember 4-én került sor a Colorado államban található Dunton Hot Springs-ben, melyet lélegzetelállító táj ölel körül, erről pedig az esküvői képek is tanúskodnak.

Soha senkinek nem akartam még annyira a valakije lenni, mint neked, és most a feleséged lehetek. 2021. szeptember 4-én hivatalosan is egymás örökkévalósága lettünk. Mindennél jobban szeretlek. Soha nem voltam boldogabb

– kommentálta a képeket Lily.

Ami tündérmesének indult, mostmár az örökkévalóságom. Soha nem fogom tudni elég jól körülírni, mennyire földöntúli volt ez a hétvége, de kezdetnek elég jó lesz a varázslatos szó is

- tette hozzá a színésznő.

Az újdonsült férj szintén megosztotta a képeket Instagram oldalán, ahol annyit fűzött hozzá, hogy ez a pillanat fog lejátszódni a fejében örökre, és a legodaadóbb, legfigyelmesebb, és leggyönyörűbb embernek nevezte a feleségét, akivel valaha is találkozott.

A pár egyébként tavaly szeptember óta járt jegyben, a lánykérésre pedig több, mint egy év együttlét után került sor.

Gratulálunk Lily-nek és Charlie-nak, és nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!