Veszélyben a Pussycat Dolls visszatérése

Nicole Scherzinger keresztbehúzza a nagy visszatérést?

Ha minden a tervek szerint haladt volna, 2020-ban teljes erővel, új albummal és egy turnéval is visszatért volna a 2000-es évek egyik legikonokusabb lánybandája, a Pussycat Dolls.

A lányok szétválása nem volt éppen baráti, hiszen ha visszanézzük a fellépéseket és visszahallgatjuk a dalokat, hamar rájöhetünk, hogy kvázi Nicole Scherzingert és táncosait/vokalistát imádtuk ennyire. Viszont, 2020-ra sikerült csillapítani az indulatokat, olyannyira, hogy a banda újra összeállni látszott, sőt: visszatérő kislemezüket, a Reactet számtalan helyen előadták.

A koncertsorozatot elhalasztották 2022-re, de nem érkeztek jó hírek a PCD felől, ugyanis azt pletykálják, hogy a banda frontasszonya, Nicole Scherzinger addig nem tervez részt venni a már leszervezett turnén, amíg teljes kontrollt nem kap a banda felett. Érdekesség egyébként, hogy másfél éve még pont arról volt szó, hogy tényleg bandaként térnek vissza és mindegyik hölgy megkapja a maga részét.

Nos, a banda alapítója és koreográfusa, Robin Antin keresetet adott be Nicole-lal szemben a Los Angeles-i fellebviteli bíróságon. Hogy miért? Mert állítása szerint az énekesnő túl sokat kér.

A szerződésük szerint a befolyot összeg 49%-a illeti meg a popsztárt, de jelenleg többségi, 75%-os részesedést és teljes kreatív kontrollt szeretne kapni.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a turnédátumok kérdésesek, ha minden borul, akkor a Live Nation körülbelül 170 millió forintot követel tőlük.

Kíváncsian várjuk a folytatást, ugyanis 2020-ban a szomszédban, Romániában is koncerteztek volna