5 dolog, amit valószínűleg nem tudtál Sigridről

A norvég tehetség már most hosszú életpályával rendelkezik, a slágergyanús dalokat pedig csak úgy ontja magából. Ha nem lenne elég, hogy egymásra halmozza a kemény basszusokat és pörgős ütemeket, ezek mellett pedig dalszövegei igazán líraiak.

Nem számított ekkora sikerre

Elmondása szerint a Don’t Kill My Vibe betörése a piacra olyan volt, mint egy vulkánkitörés: másodpercek alatt bekövetkezett és szürreális élmény volt. Ez volt az első kislemeze nemzetközi szinten, mely egyből megalapozta a nevét.

A kiadók csak úgy harcoltak érte

Egy interjúban árulta el, hogy egyszer adott egy koncertet, ahol az Island Records egyik reprezentatívja is jelen volt – itt kezdődött el a nagy harc az új felfedezettért.

Nagyon szereti a feldolgozásokat

Pontosabban feldolgozni kedvenc előadói dalait. Így hallhattuk már többek közt Katy Perry, Lily Allen vagy Ellie Goulding dalait is tőle.

Simlish verzió

Egyike azon kevés előadóknak, akik a The Sims univerzumba is bekerültek – Don’t Kill My Vibe c. dalát írták át a Sims hivatalos nyelvére, simlishre, ami amúgy halandzsa.

Jogot tanult volna…

…ha nem jött volna be az énekesi karrier. De elmondása szerint még mindig fenn állhat a B terv, ha egy kis szünetre van szüksége.