Pénteken új zenével jelentkezik a Little Mix

Pár napja jelentették be, hogy érkezik első válogatáslemezük.

A Little Mix nem pihen: épp, hogy Perrie világra hozta gyermekét, pont úgy, mint Leigh-Anne ikreit, a lányok máris fejest ugranak egy új korszakba – immáron Jesy nélkül, aki egyébként gőzerővel készül debütáló kislemezével és annak videójával.

A lányok most bejelentették, hogy pénteken érkezik első „szóló” daluk, mint 3-as, ugyanis eddig csak kollaborációkat, illetve a Confetti új verzióját hallhattuk a három hölgytől. Annyi biztos, hogy nagyon izgatottak a Love (Sweet Love) c. dal miatt, ami most pénteken, azaz szeptember 3-án érkezik. Alább a kislemez borítóját érdemes csekkolni, hiszen itt még várandósan láthattuk a két bandatagot.

A kislemez egyébként a november 12-én érkező, már említett válogatáslemezen kap majd helyet, mely a Between Us címet kapta.

Nagyon izgatottak vagyunk az album miatt. Rajta van az összes slágerünk és pár új dal is, amit alig várunk, hogy halljatok. Nem tudjuk eléggé megköszönni a támogatásotokat az elmúlt 10 év során… ez a lemez mindannyiótoknak szól, akik az évek során hallgatták a zenénket, megvették az albumjainkat, vagy a lelküket is kiénekelték az egyik koncertünk. Ez az album nem valósulhatott volna meg nélkületek

– mondták a lányok a korongról.