Lorde: Szeretnék Harry Styles-szal dalokat írni

Megakollab a láthatáron?

Pár napja jelent meg Lorde várva várt harmadik stúdióalbuma, a Solar Power, így most teljes erőbedobással népszerűsíti a lemezt. Az énekesnő már júliusban, a Vogue videójában megemlítette Harry Styles-t, amikor is azt mondta róla, hogy szeretne beszélgetni vele, most pedig több különböző interjúban is elmondta, hogy kollaborálni szeretne vele.

Kezdjük a Shit You Should Care About-tal, ahol elmagyarázta, miért pont Harry-vel dolgozna a legszívesebben.

Az az érzésem, hogy hasonló korszakunkat éljük mindketten. Úgy látom, ő is a hippi korszakát éli, és a természet nagy hatással vagy a zenéjére. Nem is tudom, van egy vízióm ezzel kapcsolatban. Fel kell, hogy hívjon!

Egy másik publikáció, a Hype kérdésére, hogy kivel dolgozna a legszívesebben együtt, szintén Harry volt a válasza:

Nem kollaborálok túl sűrűn, de egy másik interjúban Harry Styles-t mondtam erre a kérdésre. Annyira nagyszerű popsztár, nagyon magával ragadó és menő.

És ha ez még nem lenne elég, a The Sunday Times-nak is beszélt az énekesről, és még Dua Lipáról is, akit szintén dicsérő szavakkal illetett.

Annyira csodálatos popsztár, ő az egyik kedvencem. Ő és Dua pont olyanok, amilyennek szerintem egy popsztárnak lennie kell. Igazi sztárok, és nagyon jól csinálják. Szeretnék Harry-vel dalokat írni. Úgy látom, hasonló korszakát éli, mint én, és szereti a ’60-as, ’70-es évek zenéjét, szóval jó buli lenne. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Lorde természetesen az új albumáról is mesélt egy kicsit: a Hype-nak elárulta, hogy mint mindig, most is valami időtállót szeretett volna alkotni.

Próbálok nem odafigyelni a mostani trendekre, mert nagyon szeretném, ha az albumjaim sokáig frissnek hangzanának, és nem csak a megjelenésükkor. Éppen ezért az inspirációimat rengeteg különböző évtizedből, műfajból és korszakból merítem, és próbálok valami maradandót alkotni.

Jövőre egyébként turnéra is indul az énekesnő, amivel több európai városba ellátogat. Egy kis ízelítőt is kaptunk a napokban, hogy mire számíthatunk tőle élőben, ugyanis fellépett a Good Morning America-ban a Central Parkból, ahol 5 dalt adott elő: