© Amaury Nessaibia

Julia Michaels: Elegem van abból, hogy az emberek megmondják, mit csináljak a saját testemmel

Inspiráló kezdeményezést indított az énekesnő.

Megelégelte Julia Michaels, hogy a különböző szépségideálokhoz próbáljon meg felérni, ezért egy igencsak inspiráló projektbe vágott bele, melyhez szeretné, ha a rajongói is csatlakoznának. Az énekesnő Instagram oldalára töltött fel egy saját maga által kreált magazin címlapot, amit YOU-nak nevezett el, és amin róla láthatunk egy csodás képet, amin éppenséggel kivillan a borotválatlan hónalja is.

Hogy mi inspirálta arra, hogy létrehozza a saját címlapját? 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már egy ideje nagyon elegem van a szépségideálokból és a társadalmi normákból. Abból, hogy az emberek megmondják nekem, mit csináljak a saját kib*szott testemmel. Mit viseljek, hogyan viselkedjek benne, mit borotváljak le róla

– írta a képhez.

A YOU egy havonta jelentkező digitális magazin címlap, melynek az első számán maga Julia szerepel, azonban innentől kezdve a rajongóinak szeretné megadni ezt a lehetőséget. Arra kérte őket, hogy küldjenek neki képeket magukról, ő pedig minden hónapban kiválaszt egyet, amit a címlapra tesz és megoszt a követőivel.

Azért alkottam meg a YOU-t, hogy megmutassam, TI mennyire csodálatosak vagytok, és az egyetlen szépségideál, amire szükségetek van, azok TI vagytok. Mutassatok meg mindent, amit utáltok magatokban, hogy én, és mi közösen megváltoztassuk a véleményed.

Az kezdeményezés felé egy rakat híresség fejezte ki támogatását: lájkolta a képet többek között Zara Larsson, Becky G, Anne-Marie, Sabrina Carpenter, Bebe Rexha, és az egyik legjobb barátnője, Selena Gomez is, aki még egy kommentet is írt hozzá:

Csak még egy ok, amiért te vagy a leggyönyörűbb nő. Folyamatosan inspirálsz. Köszönöm, hogy vagy, szeretlek!

Juliának egyébként idén áprilisban jelent meg az első teljes albuma, a Not in Chronological Order, melyen sok más mellett szintén körbejárja a szépségideálok témáját.